Kniha nielen na dlhé zimné večery

Jeseň sa pomaly končí, zima a Vianoce sa nezadržateľne blížia. Večery sa predlžujú a vonku začína byť zima. Zrazu je pred nami otázka, čo s dlhými večermi, ktoré väčšinou trávime doma. Môže byť vôbec niečo lepšie, ako sa zabaliť do mäkučkej deky a pri hrnčeku horúceho nápoja sa začítať do detektívnych príbehov, ktoré vám rozprúdia krv v žilách? Kniha je zároveň aj ideálnym darčekom a skvelým spoločníkom pre dlhé zimné večery, kedy zamykáte dvere a veríte, že ste v bezpečí…

Siahnite po overených autoroch ako Agatha Christie, Stephen King, Edgar Allan Poe, Erle Stanley Gardner, Sir Arthur Conan Doyle a mnohých ďalších v exkluzívnej darčekovej výberovej knihe Veľká kniha detektívok – zdanlivo nemožné zločiny z vydavateľstva Familium.

Nájdete v nej nielen klasické záhady zamknutej izby riešené geniálnymi mozgami svetoznámych detektívov, ale aj poviedky s nečakanými miestami činu a neobvyklými dekoráciami. Kabína lanovky, turecké kúpele, anglické panstvo, uzavretý trezor – zločin nie je nikde nemožný.

Veľká kniha zdanlivo nemožných zločinov je originálnym darčekom pre všetkých, ktorí majú radi kvalitné detektívne príbehy. Získala si srdcia čitateľov celého sveta a uchváti aj vás.  Navyše pohladí aj vaše oko originálnymi ilustráciami Pavlíny Veselé.

Pohodlne sa usaďte a vychutnajte si dvadsať napínavých a tajomných príbehov svetového zločinu.

Veľkú knihu detektívok – zdanlivo nemožné zločiny  kúpite na www.familium.sk. Odporúčaná cena: 22,69 €.

Posted in TOP